Jongerencoach en onderwijscoach Haarlem en omgeving
left_bar

Werkwijze

In mijn werk en begeleiding van jongeren houd ik rekening met de context waarin een jongere verkeerd: zijn achtergrond, zijn zelfbeeld, het (h)erkennen van zijn kwaliteiten en talenten en de zoektocht naar zijn eigen identiteit. De betekenis hiervan heb ik in een model samengebracht: de puberijsberg.

Iedere puber heeft het in zich om succesvol te zijn. Als hij het idee heeft dat hij op zijn eigen unieke manier succesvol is, zal dit automatisch leiden tot een positiever zelfbeeld. Als de jongere inzicht krijgt in wat goed gaat en waar hij goed in is, kan hij erachter komen wat hem echt motiveert en stimuleert. Dit inzicht geeft uitzicht op ontwikkeling. Ontwikkeling geeft vertrouwen en hoop. Vertrouwen en hoop motiveren de jongere om een stapje verder te komen. Door middel van verschillende gesprektechnieken: oplossingsgericht, motiverende gespreksvoering en geweldloze communicatie help ik de jongere op zoek te gaan naar zijn unieke ik en help ik hem zijn eigen koers te bepalen.

Het coachingstraject zal al naar gelang de aard van de hulpvraag in 5 tot 10 sessies van een uur plaatsvinden.

 

Tarieven

Kennismakingsgesprek gratis
Individuele sessie met jongere € 85
Gezinscoaching met één of meerdere ouders/verzorgers (per sessie) € 100
Bovenstaande bedragen zijn exclusief 21 % BTW.  

 

De kosten van coachingsessies worden over het algemeen niet door de ziektekostenverzekeraars vergoed. Bij een aantal ziektekostenverzekeraars wordt coaching vergoed in het aanvullende verzekeringspakket. Kijk hiervoor de voorwaarden in de polis na.

right_bar

DIRECT AFSPRAAK MAKEN

+31 6 13 60 08 00

 VOLG ONS OP

facebook twitter linkedin